Innehållet kan inte visas
Andra har också beställt
Rogue 425SIB Black - Restparti till superpris!
Napoleon Rogue 425SIB Black Edition
9 990 kr
Andra har också beställt
Andra har också beställt
Denna grill är ett restparti som söljs ut till kampanjpris
Rogue är Napoleons nya serie mindre gasolgrillar i värstingkvalité.
OBS KAMPANJEN MED KOLTRÅG PÅ KÖPET GÄLLER INTE DENNA GRILL:
Denna modell är utrustad med en grillbox i gjuten aluminium och ett dubbelskärmat lock för en energisnål och värmeisolerad grillugn.
Rogue 425SIB är designad i rostfritt material och utrustad med en äkta Napoleon infraröd SIzzle zone för den perfekta ytan på biffen.
Med fällbara sidobord är den smidig att vinterförvara om man MOT FÖRMODAN inte grillar året runt, den blir också smidig på balkongen eller den mindre altanen.
Denna grill är exakt samma grill som Rogue 425 SIB men med undantag för att designen är i svart på lock och front och rostfri panel och sidobord.
Brännare | |
---|---|
Antal brännare grillyta
|
3 st |
Ledbelysta reglage
|
Nej |
Total effekt brännare grillyta
|
12,6 kw |
Sidobrännare kok-/stekplatta
|
Ja |
Effekt sidobrännare
|
3 kw |
Rotesseriebrännare
|
Nej |
Grillyta | |
Bredd
|
60 cm |
Djup
|
46 cm |
Belysning grillyta
|
Nej |
Napoleon Sizzle Zone
|
Ja |
Grillgaller
|
Rostfria |
Mått & vikt | |
Bredd
|
130 cm |
Djup
|
63 cm |
Höjd
|
115 cm |
Vikt
|
64 kg |
Tändsystem | |
Elektroniskt tändsystem
|
Ja |
Infraröd brännare - Sizzle Zone
På de flesta av Napoleons Gasolgrillar finns deras berömda Zizzle Zone, det är en infraröd grillyta med värme på upp till 930° C. på den ska man bryna köttet snabbt för att stänga köttets porer för att stänga in den naturliga smaken.
Fördelar med infraröd zon:
- Snabbare bryning - Den extremt höga värmen stänger porerna på köttet så alla köttsafter stannar i köttet och ger en fantastisk grillyta.
- Snabbt igång - tack vare den extrema hettan från de infraröda brännarna värms grillen upp snabbare och du kan börja grilla i stort sett direkt.
- Bränsleeffektivitet - Infraröda brännare är mer bränsleeffektiva än vanliga brännare. Värmen tränger rakt upp i köttet. En konventionell brännare värmer luften som sedan värmer köttet vilket kräver mer bränsle och tar längre tid.
- Kortare tillagningstider - Med den extrema värmen från de infraröda zonerna går det mycket snabbare att tillaga maten.